Skip to content

Tel: +31613115892

 

Ervaringen Beoordelingen

Ouders van dochter (7 jaar)- Redelijk wanhopig zijn wij op zoek gegaan naar hulp voor onze ‘boze’ dochter van 7. Ieder weekend was er ruzie en boosheid bij ons in huis en daar hadden we geen zin meer in. Na een mailtje naar Esther nam ze snel contact op en zat ze binnen een paar dagen al bij ons thuis voor een kennismakingsgesprek.

De coaching werd snel in gang gezet samen met RMT-training. Erg prettig, want, na eerst wat verergering, merkten we vrij snel dat het beter ging. Ze ging elke keer met heel veel plezier naar Esther toe. Hiernaast heb ik de cursus ‘Emoties bij kinderen’ gevolgd van drie avonden. Na deze combinatie merk ik dat we vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan. Sowieso kan onze dochter haar boosheid beter behappen en wij kunnen haar nu ook goed helpen in het verwerken van emoties. We hebben meer dan voldoende handvatten en hulpmiddelen gekregen! Bedankt Esther!

Moeder van meisje (9 jaar) -Voor onze 9 jarige dochter waren we op zoek naar iemand die haar kon helpen haar hoofd te ordenen. Zij leek last te hebben van dyslexie en lijkt les stof en informatie anders te verwerken dan leeftijdsgenootjes.
Na 30 minuten bij Esther kon zij het woord ‘Park’ en ‘Station’ van voor na achter en van achter naar voor spellen. En dat voor een kind dat de ‘a’ en de ‘e’ nog niet uit elkaar kon houden. Buiten dat het spellen haar nu veel makkelijker afgaat heeft ook haar zelfvertrouwen een enorme opsteker gekregen. We zijn super blij met de rust die de ik leer anders methode in haar hoofd en ons gezin heeft gebracht.

Moeder van meisje (7 jaar)- Onze dochter is 7 jaar, net verhuist en beelddenker. Heeft daarvoor hulp gekregen o.a van Esther en ze begeleidt ons ook met haar leerplan op school. Doordat ze zich niet happy voelde in de nieuwe klas heeft Esther ons doormiddel van POPTalk inzichten gegeven en ook handvatten voor de leerkrachten. De oefeningen RMT voor thuis werken ook goed. Onze dochter werkt graag met Esther en vindt haar huisje geweldig.

Moeder  na volgen SOS Kinderen en Emotie workshop – Cursus heeft vertrouwen om fouten te mogen maken gegeven en handvatten om de mama te zijn die mijn kinderen nodig hebben.

Janneke moeder van Wouter (8 jaar) – Via een oproep op Facebook bij Esther terecht gekomen. Er was direct een klik tussen Wouter (9) en Esther. Hij ging iedere week met veel plezier heen. De eerste keer kwam Esther bij ons, en ook voor de evaluatie kwam ze weer bij ons thuis. We hebben besloten om toen nog een aantal sessies door te gaan. We hebben, mede hierdoor, een veel blijer, opener kind! Bedankt Esther, ook namens Wouter!

Moeder van drie kinderen – na het volgen van Workshop SOS Kinderen en Emoties – Deze cursus heeft mij inzicht gebracht, innerlijke rust en vertrouwen in mijn relatie naar mijn kinderen toe en in hun emoties. Ik weet nu waar ik meer ruimte en rust mag creëren om erger of heftiger te voorkomen.

Moeder van meisje (7 jaar)- Wij zochten contact met Esther met de vraag of zij onze jongste dochter en ons wilde coachen. Na wat coaching bleken wij te maken te hebben met een hooggevoelig strong-willed meisje waar wij wat begeleiding voor nodig hadden en onze dochter zelf ook. Wij hebben na een aantal sessies en leuke oefeningen meer inzicht gekregen in de wereld van onze dochter en er is daardoor wat meer rust in huis gekomen. Onze dochter gaat met veel plezier naar Esther en vind de RMT oefeningen leuk om te doen thuis. Bedankt Esther!

Wij kwamen bij Oké Kids voor handvaten voor onze dochter van 7 jaar.  Ze vond de praktijkruimte en het contact met Esther erg fijn en ze voelde zich snel op haar gemak. Esther heeft haar veel dingen geleerd over haar eigen gevoelens herkennen en hoe ze kan reageren of wat ze kan doen als ze voelt dat ze erg boos wordt. Ook wij kregen handvaten om beter om te gaan met onze hoogsensitieve en strongwilled dochter ook in combi met onze andere kinderen. Doormiddel van de informatie avond, maar ook door directe tips op onze mails.
De reflex therapie hebben we ook ingezet en over een paar maanden gaan we kijken wat hier de resultaten van zijn.
Voor nu heeft onze dochter heel wat handige tips meegekregen om met diverse situaties om te gaan.

Ouders van meisje (9 jaar) – Onze dochter zat een aantal maanden terug niet lekker in haar vel. Opgekropte spanning door ervaringen uit het verleden. Het uitte zich onder andere in slecht slapen, niet uitgerust zijn, nagelbijten en enorm knarsetanden, ook overdag.
Als ouders probeerden we alles maar het lukte ons toch niet zo goed. Op advies van een bekende kwamen we bij Esther terecht. Wat een fijne en rustige mevrouw. Ze was al snel op haar gemak en na de intake hadden wij, als ouders, ook een goed gevoel.

De gesprekken/spelletjes die Esther met haar speelden hadden effect. Ze kreeg meer zelfvertrouwen, durfde te zeggen wat ze graag wilde of voelde en gaande weg de behandelingen werd het slapen beter. Ze bloeide helemaal op.

Alles wat in haar jonge jaren al op haar padje was gekomen leek een plekje te krijgen en ze vond haar rust daarin. Het enorme knarsetanden overdag werd minder en nu doet ze het alleen nog als ze iets toch wat spannend vind. Maar daarna verdwijnt het ook weer! Opvallend was ook dat ze opeens thuis kwam met allerlei verhalen uit school, daarvoor vertelde ze maar weinig. En nu zoveel leuks! Hoe fijn!

Ze gaf zelf aan dat het goed met haar ging en ze niet meer naar Esther toe wilde. Wat knap dat ze dit zelf zei en dus de regie had. Ze hebben een super fijn afsluit gesprek gehad en toen was het goed. Het voelde ook goed en ze gaat op dit moment weer vrolijk door de dagen heen. Als ouder is dat hetgene wat je het allerliefste wil voor je kind!

Esther,
Ontzettend bedankt voor je inzet en uiteraard mag je het op de site zetten! Wij waren zeer tevreden klanten en hebben je als een fijn persoon ervaren!

Onze dochter van 7 heeft de \” Ik ben Oke\” training gevolgd bij Esther. Ze had best vaak hele boze buien. Bij het opstaan, het uit school gaan of ophalen bij de oppas. Vaak de overgangsmomenten. Als ouders hadden we al veel geprobeerd, maar het bleef maar gebeuren en daar wilden we graag iets mee. De \” Ik ben Oke\” training geeft kinderen die hooggevoelig zijn handvatten om om te gaan met alles wat ze voelen, zien en ruiken en horen. Onze dochter had vooral veel baat bij de ontspanning,- en ademhalingsoefeningen. Ook de oefeningen om alle indrukken die je door de dag heen binnen krijgt weer los te laten werkten voor haar heel goed. Op basis van het werkboek waar zeven lessen in staan kunnen we nu de training afgerond is ook soms nog eens terugpakken wat ze in de training geleerd heeft. Iedere les was er een spel met kaartjes en na zeven lessen konden we met al die onderdelen een groot spel spelen. Dat doen we thuis nog steeds wel eens. 
Onze dochter ging met veel plezier naar Esther toe omdat ze haar heel lief vond, de training heel leuk en interessant  was en ook voelde dat ze alles kon vertellen/vragen. 
Wat ik als ouder heel prettig vond was dat ik naast de onderdelen die bij de training hoorden ook met Esther kon overleggen over waar we als ouders tegenaan liepen. De combinatie van de training en de tips die we in de nabesprekingen kregen hebben gezorgd dat onze dochter veel beter in haar vel zit. En wij weten nu hoe we ervoor kunnen zorgen dat ze niet overprikkeld raakt en we de boosheid zo veel mogelijk voor zijn. En als het soms toch even te veel is geweest dan weten we wat we daar aan kunnen doen. 
Moeder van dochter (9) – Onze gevoelige dochter van 9 jaar heeft thuis goed kunnen verwoorden waar ze tegen aan liep op school. Het is een meisje die de lat hoog legt voor haarzelf en liever geen fouten maakt wat regelmatig resulteerde in blokkering, verdriet en angst om hulp te vragen aan haar juf.
 
Al snel kwamen we erachter dat ze professionele hulp nodig had en via een aanbeveling kwamen we bij Esther terecht. 
De eerste ontmoeting met Esther liet direct een zeer positieve en warme indruk achter. Mijn dochter voelde zich hierdoor op haar gemak en kon haarzelf zijn waardoor ze erg open met Esther durfde te communiceren.
 
Esther heeft verschillende werk methodes gehanteerd en ook school hierin betrokken. 
Stapje voor stapje werd onze dochter krachtiger en kreeg meer zelfvertrouwen.
Ze leerde dat fouten maken mag maar vooral hoe ze zich kon ontspannen als ze zich verdrietig voelde en angstig was om hulp te vragen.
 
Dankzij de hulp van Esther is onze dochter veranderd en zit weer goed in haar vel! 
Het was zelfs onwennig om geen sessies meer te hebben, Esther was een belangrijk onderdeel geworden in het wekelijkse ritme.