Ervaringen Beoordelingen

Ouders van dochter (7 jaar)- Redelijk wanhopig zijn wij op zoek gegaan naar hulp voor onze ‘boze’ dochter van 7. Ieder weekend was er ruzie en boosheid bij ons in huis en daar hadden we geen zin meer in. Na een mailtje naar Esther nam ze snel contact op en zat ze binnen een paar dagen al bij ons thuis voor een kennismakingsgesprek.

De coaching werd snel in gang gezet samen met RMT-training. Erg prettig, want, na eerst wat verergering, merkten we vrij snel dat het beter ging. Ze ging elke keer met heel veel plezier naar Esther toe. Hiernaast heb ik de cursus ‘Emoties bij kinderen’ gevolgd van drie avonden. Na deze combinatie merk ik dat we vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan. Sowieso kan onze dochter haar boosheid beter behappen en wij kunnen haar nu ook goed helpen in het verwerken van emoties. We hebben meer dan voldoende handvatten en hulpmiddelen gekregen! Bedankt Esther!

Moeder van meisje (9 jaar) -Voor onze 9 jarige dochter waren we op zoek naar iemand die haar kon helpen haar hoofd te ordenen. Zij leek last te hebben van dyslexie en lijkt les stof en informatie anders te verwerken dan leeftijdsgenootjes.
Na 30 minuten bij Esther kon zij het woord ‘Park’ en ‘Station’ van voor na achter en van achter naar voor spellen. En dat voor een kind dat de ‘a’ en de ‘e’ nog niet uit elkaar kon houden. Buiten dat het spellen haar nu veel makkelijker afgaat heeft ook haar zelfvertrouwen een enorme opsteker gekregen. We zijn super blij met de rust die de ik leer anders methode in haar hoofd en ons gezin heeft gebracht.

Moeder van meisje (7 jaar)- Onze dochter is 7 jaar, net verhuist en beelddenker. Heeft daarvoor hulp gekregen o.a van Esther en ze begeleidt ons ook met haar leerplan op school. Doordat ze zich niet happy voelde in de nieuwe klas heeft Esther ons doormiddel van POPTalk inzichten gegeven en ook handvatten voor de leerkrachten. De oefeningen RMT voor thuis werken ook goed. Onze dochter werkt graag met Esther en vindt haar huisje geweldig.

Moeder  na volgen SOS Kinderen en Emotie workshop – Cursus heeft vertrouwen om fouten te mogen maken gegeven en handvatten om de mama te zijn die mijn kinderen nodig hebben.

Janneke moeder van Wouter (8 jaar) – Via een oproep op Facebook bij Esther terecht gekomen. Er was direct een klik tussen Wouter (9) en Esther. Hij ging iedere week met veel plezier heen. De eerste keer kwam Esther bij ons, en ook voor de evaluatie kwam ze weer bij ons thuis. We hebben besloten om toen nog een aantal sessies door te gaan. We hebben, mede hierdoor, een veel blijer, opener kind! Bedankt Esther, ook namens Wouter!

Moeder van drie kinderen – na het volgen van Workshop SOS Kinderen en Emoties – Deze cursus heeft mij inzicht gebracht, innerlijke rust en vertrouwen in mijn relatie naar mijn kinderen toe en in hun emoties. Ik weet nu waar ik meer ruimte en rust mag creëren om erger of heftiger te voorkomen.

Moeder van meisje (7 jaar)- Wij zochten contact met Esther met de vraag of zij onze jongste dochter en ons wilde coachen. Na wat coaching bleken wij te maken te hebben met een hooggevoelig strong-willed meisje waar wij wat begeleiding voor nodig hadden en onze dochter zelf ook. Wij hebben na een aantal sessies en leuke oefeningen meer inzicht gekregen in de wereld van onze dochter en er is daardoor wat meer rust in huis gekomen. Onze dochter gaat met veel plezier naar Esther en vind de RMT oefeningen leuk om te doen thuis. Bedankt Esther!

Wij kwamen bij Oké Kids voor handvaten voor onze dochter van 7 jaar.  Ze vond de praktijkruimte en het contact met Esther erg fijn en ze voelde zich snel op haar gemak. Esther heeft haar veel dingen geleerd over haar eigen gevoelens herkennen en hoe ze kan reageren of wat ze kan doen als ze voelt dat ze erg boos wordt. Ook wij kregen handvaten om beter om te gaan met onze hoogsensitieve en strongwilled dochter ook in combi met onze andere kinderen. Doormiddel van de informatie avond, maar ook door directe tips op onze mails.
De reflex therapie hebben we ook ingezet en over een paar maanden gaan we kijken wat hier de resultaten van zijn.
Voor nu heeft onze dochter heel wat handige tips meegekregen om met diverse situaties om te gaan.