Ervaringen Beoordelingen

Moeder van meisje (9 jaar) -Voor onze 9 jarige dochter waren we op zoek naar iemand die haar kon helpen haar hoofd te ordenen. Zij leek last te hebben van dyslexie en lijkt les stof en informatie anders te verwerken dan leeftijdsgenootjes.
Na 30 minuten bij Esther kon zij het woord ‘Park’ en ‘Station’ van voor na achter en van achter naar voor spellen. En dat voor een kind dat de ‘a’ en de ‘e’ nog niet uit elkaar kon houden. Buiten dat het spellen haar nu veel makkelijker afgaat heeft ook haar zelfvertrouwen een enorme opsteker gekregen. We zijn super blij met de rust die de ik leer anders methode in haar hoofd en ons gezin heeft gebracht.

Moeder van meisje (7 jaar)- Onze dochter is 7 jaar, net verhuist en beelddenker. Heeft daarvoor hulp gekregen o.a van Esther en ze begeleidt ons ook met haar leerplan op school. Doordat ze zich niet happy voelde in de nieuwe klas heeft Esther ons doormiddel van POPTalk inzichten gegeven en ook handvatten voor de leerkrachten. De oefeningen RMT voor thuis werken ook goed. Onze dochter werkt graag met Esther en vindt haar huisje geweldig.

Moeder  na volgen SOS Kinderen en Emotie workshop – Cursus heeft vertrouwen om fouten te mogen maken geven en handvatten om de mama te zijn die mijn kinderen nodig hebben.

Janneke moeder van Wouter (8 jaar) – Via een oproep op Facebook bij Esther terecht gekomen. Er was direct een klik tussen Wouter (9) en Esther. Hij ging iedere week met veel plezier heen. De eerste keer kwam Esther bij ons, en ook voor de evaluatie kwam ze weer bij ons thuis. We hebben besloten om toen nog een aantal sessies door te gaan. We hebben, mede hierdoor, een veel blijer, opener kind! Bedankt Esther, ook namens Wouter!

Moeder van drie na volgen Workshop SOS Kinderen en Emoties – Deze cursus heeft mij inzicht gebracht, innerlijke rust en vertrouwen in mijn relatie naar mijn kinderen toe en in hun emoties. Ik weet nu waar ik meer ruimte en rust mag creëren om erger of heftiger te voorkomen.