Vergoedingen Coaching mogelijk voor iedereen

Wanneer u woonachtig bent in een gemeente van Noord- Holland is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor vergoeding. 

Vergoedingen hoe gaat dat in zijn werk?

Neem altijd eerst contact met Oké Kids op door het contactformulier of het aanmeldformulier als u al weet dat u bij Oké Kids terecht wilt. We maken dan een afspraak voor een telefonisch overleg. Tijdens het vrijblijvende (telefonische) gesprek kan ik inschatten of en wat ik voor u kan betekenen. Wanneer u kiest voor hulp van Oké Kids kunt u twee routes afleggen:

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding vanuit de Jeugdwet zijn er twee routes:

U kunt bij uw huisarts een verwijsbrief vragen, met deze verwijsbrief vraagt Oké Kids de vergoeding aan bij de gemeente waar u woont. Wanneer de gemeente de vergoeding toewijst ontvangt u daar ook een schrijven van thuis.

U kunt u zich ook wenden tot het wijkteam, sociaal team van uw gemeente. Het wijkteam bespreekt uw aanvraag dan in een team van professionals en maakt dan de keuze welke aanbieder het beste is voor uw hulpvraag. Wanneer dat Oké Kids is dan wijzen ze de vergoeding toe.

Kinderpraktijk heeft een contract met de gemeente Schagen en Den Helder, Texel. Ik kan u hierbij altijd informeren, ik hoor het graag.

Woont u in een andere gemeente dan zal het traject lopen via de zorgcoöperatie waarbij Oké Kids is aangesloten en dat is Koel & Co. Ook hier is de verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Koel & Co heeft contracten met verschillende gemeente en zal dan de aanvraag doen bij de gemeente voor de vergoeding, Oké Kids gaat dan het traject uitvoeren.Wilt u hier meer van weten neem dan contact met mij op, dan kan ik u vertellen welke stappen u na het verkrijgen van een verwijsbrief hiervoor moet zetten.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dit gesprek (telefonisch of in mijn praktijk) duurt gemiddeld 20 minuten. 

Het traject kunt u ook particulier aangaan, dan worden de volgende tarieven gehanteerd.

Intakegesprek  –  Per gesprek € 95,-, incl. Btw

Kindercoaching  –   Sessie 50 minuten € 95,-, incl. Btw

Oudercoaching  –  Sessie 50 minuten € 95,-, incl. Btw

Gesprek op school & andere prof.  –  Per uur € 80,-, incl. Btw, per kwartier daarna €15,-

In de tarieven zijn ook de kosten voor voorbereiding, uitwerking, mailcontact en verslaglegging  en het gebruik van materialen verwerkt.

Tijdens het traject ben ik bereikbaar via WhatsApp en e-mail voor vragen, ondersteuning en een luisterend oor. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u bij mij een oudergesprek aanvragen.