Skip to content

Tel: +31613115892

Workshop Relaxed naar de brugklas voor meer zelfvertrouwen

Voor veel groep 8-ers is het een spannende periode waarin veel gaat veranderen. Binnenkort volgt op veel scholen het schooladvies.

Daarna start een periode van een nieuwe school kiezen, introductiemiddagen volgen, oefenen voor de eindmusical en misschien wel een aantal afscheidsfeestjes vieren. Oftewel de laatste maanden op de basisschool zijn een feit.

Om deze overgang wat relaxter te maken organiseer ik in mei/ juni 4 workshops rondom 4 thema’s: zelfvertrouwen, vriendschap, kwaliteiten en gedachtekracht.Door het volgen van deze workshops leren kinderen meer over zichzelf om de overstap naar de brugklas makkelijker te maken.

Lees hieronder voor alle info over de workshop. Aanmelden kan door mij een email te sturen.

WORKSHOP – Relaxed naar de brugklas

           met meer zélfvertrouwen naar de brugklas                                                                          

Voor veel groep 8ers is het een spannende periode waarin veel gaat veranderen. Binnenkort het schooladvies. Daarna start een periode van een nieuwe school, een nieuwe groep, een dagdeel meedraaien op school, oefenen voor de musical en misschien wel wat afscheidsfeestjes. De laatste maanden op de basisschool is een feit.

Om deze overgang wat relaxter te maken organiseer ik in mei een serie van 4 workshops rondom 4 thema\’s: zelfvertrouwen, vriendschap, kwaliteiten en gedachtekracht. Hierdoor ontdekken ze meer over zichzelf de overstap naar de brugklas makkelijker te maken. 

Deze serie van 4 workshops is voor kinderen die het leuk vinden om in een klein groepje op creatieve wijze samen meer te ontdekken over deze thema\’s.

Informatie en aanmelden 

Lijkt je kind het leuk of heb je vragen? Stuur snel een e-mail naar: info@okekids.nl of vul hier het contactformulier in. VOL=VOL

    EVEN OP EEN RIJTJE:
  • VOOR JONGENS EN MEISJES UIT GROEP 8
  • WANNEER EN WAAR: WOENSDAG 23 , 30 MEI, 6, 13 JUNI 2018  VAN 14.30-16.00 UUR   BIJ KINDERPRAKTIJK OKE KIDS ZUIDERWEG 15 SCHAGEN
  • KOSTEN: €80,- PER KIND INCL. MATERIALEN, DRINKEN EN WAT LEKKERS
  • OPBRENGST: MET PLEZIER MEER ONTDEKKEN OVER JEZELF OM DE OVERSTAP NAAR DE BRUGKLAS MAKKELIJKER TE MAKEN