Producten de winkel van Oké Kids

be happy oils

Kinderpraktijk Oké Kids heeft ook speciale producten te koop. Naast haar eigen “Be Happy Oils” kunt u nu ook het boekje “Ikkes” bestellen bij de Oké Kids winkel. Dit boekje is alleen bij Coachpraktijken te koop is, en niet in de gewone boekhandel. Tijdens de Lezing “Mijn kind hooggevoelig?” is een fijne gids te koop. Deze gids heet “De gids over hooggevoelige kids, 80 praktische opvoedtips”. Meer hierover leest u bij de lezing of bij de boeken in de Oké Kids winkel

Producten uit Oké Kids winkel kunnen via het bestelformulier  besteld worden. Wanneer u het verstuurd wilt hebben dient u vooraf te betalen incl. de verzendkosten die bij vermeld staan. Graag uw adres en telefoongegevens bij de bestelling vermelden. Zodra uw bestelling op de post is gedaan ontvangt u een mailtje van Oké Kids.

Als u liever zelf het ophaalt in de praktijk volstaat een bestelling met uw contactgegevens. Zodra de bestelling klaar staat neemt Oké Kids contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. Mocht u vragen hebben over de producten of uw bestelling hoor ik het graag.