Little Stars lessen voor ouder&peuter

De Little Stars lessen, creatieve peuteryoga lessen, worden gegeven in een groepje van maximaal 6 kinderen met hun papa of mama. Aanmelden is daarom noodzakelijk. U kunt zich opgeven voor een proefles.  De kosten van een proefles zijn € 5,- voor kind en ouder samen. Momenteel is er nog geen groepje gestart. Bij voldoende aanvraag ga ik een groepje starten.

U kunt kiezen uit 2 tijden: 9.30-10.10 of 10.30-11.10 uur. Trek lekker zittende kleding aan, dat is fijn bewegen.

Daarna kunt u besluiten of een serie van 4 keer wilt gaan doen. De kosten voor een serie Little Stars lessen zijn € 35,- .

Little stars voordelen

Deze lessen zijn voor OUDER&KIND en worden gegeven in een serie van 4. Ze zijn geschikt voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar!
In deze lessen gaan ouder en kind samen op een magisch avontuur d.m.v. ontspanningsoefeningen, stretchoefeningen, massage en we eindigen met een ‘relax momentje’. Je bent 40 minuten lang heel intensief en gericht op elkaar. Hoe mooi is het om totale aandacht voor je kind te ervaren? En je doet ideetjes op, om samen thuis met jouw kind te ontspannen. Een heerlijk ontspannen momentje samen met uw kind.

Ja, ik wil een proefles met mijn peuter. Vul hier je gegevens in en mail Oké Kids

Little Stars

Voorbeeld van Relax gedeelte van een Little Stars les