SOS Kinderen en Emoties
Cursus SOS kinderen & emoties
Opvoeden is
ruimte geven aan emoties
én grenzen aan gedrag
Dat is het motto van deze workshop!

Kinderen zitten vol emoties, met de cursus krijgt u hier inzichten in. Naast leren  lopen, praten, fietsen moeten ze ook leren omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties. Wanneer kinderen nog niet goed kunnen omgaan met hun gevoelens laten zich hier vaak door overspoelen. Denk maar aan een woedeuitbarsting, onbedaarlijk huilen. Dit levert juist vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties.

Kinderen hebben het te leren

Wat hebben kinderen te doen; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen. SOS Kinderen en Emoties is dé cursus die u hierbij helpt.

Hoe te reageren op de emoties

Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak soms alleen maar averechts te werken? Wil jij concrete tips en handvatten, zodat jij als ouder, opvoeder of professional het kind kunt helpen bij het opgroeien tot een gelukkige, evenwichtige volwassene die stevig op eigen benen staat? Doe dan mee met de cursus.

Lees hier wat anderen van deze workshop vonden!

Voor wie: Voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

Inhoud workshop:

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.

Tijdens de workshop krijg je het boekje “De gids over emoties bij kids 80 praktische tips” van Susan van Asten t.w.v. €9,95.

Duur:  Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.

DATA 2019:

De nieuwe data zijn bekend! dinsdag 12, 19 en 26 maart 2019

Deel 1 Boos – 12 maart

Deel 2 Bang – 19 maart

Deel 3 Bedroefd – 26 maart

Wacht niet te lang, er is veel vraag. De groep is max. 8 volw.

Meld je hier aan en je bent verzekerd van een plaats   Er is nu nog 1 plaats! beschikbaar.

Tijdstip:

Van 19.30 – 22.00 uur.

Twijfel je en wil je meer weten?

Mail of bel gerust met de vragen die je hebt.

Locatie:

Kinderpraktijk Oké kids, Zuiderweg 15, 1741 NA in Schagen.

Investering:

Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten 95 euro exclusief btw. Voor particulieren is het 95 euro inclusief btw of, wanneer je je met 2 (of meer) personen aanmeldt, 85 euro p.p.

Aanmelden:

Schrijf je nu in via het aanmeldformulier.

Meer info:

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op. 

Wat het ouders heeft gebracht:

Moeder van drie na volgen Workshop SOS Kinderen en Emoties – Deze cursus heeft mij inzicht gebracht, innerlijke rust en vertrouwen in mijn relatie naar mijn kinderen toe en in hun emoties. Ik weet nu waar ik meer ruimte en rust mag creëren om erger of heftiger te voorkomen.

Moeder na volgen SOS Kinderen en Emotie workshop – Cursus heeft vertrouwen om fouten te mogen maken gegeven en handvatten om de mama te zijn die mijn kinderen nodig hebben.

Moeder van peuter: Door je handvatten kan ik echt wat meer rust inbrengen, voor mezelf en dus ook voor de kleine. Heel fijn.